Over ons

Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. is in 1999 begonnen als het één mans bedrijf van Hermen Blankenstijn. Juli 2017 is Hermen geëmigreerd en is het bedrijf doorgezet onder leiding van Reyer de Jong en Pieter Blankenstijn.
Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. bestaat nu uit een gemotiveerd team, dat zeer betrokken is bij zijn klanten en hun met advies terzijde staat. Wij doen zowel aanbouw, verbouw als nieuwbouw, waarbij altijd kwaliteit en duurzaamheid hoog in ons vaandel staan.


Kwaliteit
De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid, we streven naar het leveren van optimale kwaliteit tijdens het gehele bouwproces. Nauwkeurig houden wij in de gaten of alles volgens afspraak verloopt en dat het afgesproken kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt.

U kunt rekenen op betrouwbare vakmensen met oog voor detail. Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. werkt met vakkundig personeel en in teamverband nauw samen met professionals binnen de bouw. Denk hierbij aan: loodgieters, elektriciëns, stucadoors en schilders.


Open communicatie
Een open communicatie met onze klanten speelt een belangrijke rol, waarbij vertrouwen en afspraak = afspraak onze belangrijkste kernwaarden zijn. Wij werken met korte communicatielijnen, u hebt te maken met één contactpersoon en bouwkundig personeel dat u graag te woord staat tijdens het bouw proces.

Onze werkzaamheden worden afgestemd op uw eisen en wensen. Graag denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden. Indien er meer- of minderkosten ontstaan worden deze vooraf besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd.

Reacties zijn gesloten.