Steigerbouw en verhuur

Bent u op zoek naar een Steigerbouwer? Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. is uiteraard ook thuis in het steigerwerk!

Metselwerk en steigerbouw

Tijdens de metselwerkzaamheden hebben onze metselaars vrijwel altijd een steiger nodig. Een steiger wordt namelijk gebruikt om het metselwerk tot op de juiste hoogte op te metselen en af te voegen. Indien gewenst nemen wij de huur en opbouw van de steiger mee in het totale metselpakket. Wilt u de steigerbouw toch liever buiten het metselpakket houden, geen punt ook dat is mogelijk.

Losse steiger huren

Heeft u bouw of verbouwingsplannen en is daarbij een steiger nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de losse huur en opbouw van steigers. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten steigers. Huurt u een losse steiger, dan bouwen onze vakkundige steigerbouwers de steiger voor u op en ook weer af nadat de werkzaamheden zijn verricht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over het gebruik of de huur van een steiger of steigermateriaal? Neem contact met ons op voor de huur en plaatsingsmogelijkheden via 06-22544164 of vul ons reactieformulier in en wij nemen contact met u op.


[contact-form-7 id=”646″ title=”Aanvraagformulier steigerbouw”]

Comments are closed