Timmerwerk

Timmerwerk

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen of is uw woning of badkamer aan renovatie toe? Dan bent u bij Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. in Werkhoven aan een vertrouwd adres.

Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. kan u ondersteunen in allerlei vormen van bouw in en aan uw woning.
Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw. Van een klassieke erker tot een landelijk terrasoverkapping, wij kunnen u voorzien van een prachtige toevoeging aan uw huis.
Wilt u meer licht en ruimte in uw woning? Een erker of dakkapel kan wonderen doen!bouw2014 048

Uw woonwensen kunnen in de loop der jaren veranderen. Uw gezin breidt uit of krimpt in, u wilt toch liever de slaapkamer op de begane grond, u gaat kantoor aan huis houden of u wilt gewoon genieten van een grotere woonkamer. Wat de reden ook is: u wilt verbouwen. Wij denken met u mee en adviseren graag wat mogelijk is. Wij houden rekening met uw wensen om uiteindelijk uw droom te realiseren. Wij weten dat kleine details een groot verschil kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een Houten balk verwerkt in u plafond of een steigerhouten keuken om uw garage of bijkeuken te versieren.

Wilt u een unieke eigen woning, een nieuwe garage of een mooi schuurtje laten bouwen? Met Blankenstijn Bouw- en Metselwerken B.V. kiest u voor kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact.
Door het samenwerken van verschillende zelfstandigen vormen wij een club van vakmensen bij welke kwaliteit voorop staat. Door deze vorm van samenwerking heeft U te maken met vakmensen die allemaal gespecialiseerd zijn in 1 vakgebied! Hierdoor bent U verzekerd van de beste kwaliteit. Denk hierbij aan Loodgieter, Timmerman, Stukadoor, elektricien, Schilder, en tegelzetter.
hwhuis 055
Zelfs voor kleine klusjes zoals een kippenhok, tuinmuur, steigerhouten keuken, carport enzovoort kunt u een beroep op ons doen.

Comments are closed